Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çevre Dostu Otobüsler Test İçin Yollarda

Hatay halkına daha kaliteli hizmet vermek ve kentte örnek bir toplu taşıma sistemi oluşturmak maksadıyla çalışmalarını sürdüren

Çevre Dostu Otobüsler Test İçin Yollarda

Gündem   A+a-

 
 
Hatay halkına daha kaliteli hizmet vermek ve kentte örnek bir toplu taşıma sistemi oluşturmak maksadıyla çalışmalarını sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ulaşım seferberliğini sürdürmeye devam ediyor.
 
 
Kentteki ulaşım imkânlarını iyileştirmek, vatandaşların güvenli ve kaliteli araçlarla ulaşım yapmasını sağlamak isteyen HBB, araç filosunu yenilemeye hazırlanıyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, elektrikli çekiş sistemi ile sıfır karbon emisyonuna sahip olan çevre ve doğa dostu, sessiz, konforlu ve yüksek performanslı elektrikli otobüsler almayı planlıyor.
 
 
DOĞAYI KORUYAN OTOBÜSLER 1 HAFTA BOYUNCA HASTANE GÜZERGÂHLARINDA YOLCU TAŞIYACAK
 
Elektrikli otobüslerin tanıtım ve test sürüşünün ardından hazırlanacak fizibilite raporları kapsamında temin edilip edilmeyeceğine karar verileceğini açıklayan HBB yetkilileri, deneme amaçlı 1 adet elektrikli otobüsün 1 hafta boyunca Hatay Bölge Hastanesi ve Hatay Devlet Hastanesi hatlarında hizmet vereceğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar