Skip Navigation Links

Ali Bıkmaz Parti Meclisi'ne Seçildi

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Teşkilatı'nda 1989 yılından bu yana dört dönem ilçe başkanlığı ve milletvekili adaylığı görevlerinde bulunan Ali

Politika   A+a-

Ali Bıkmaz Parti Meclisi’ne Seçildi
Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda 1989 yılından bu yana dört dönem ilçe başkanlığı ve milletvekili adaylığı görevlerinde bulunan Ali Bıkmaz, Pazar günü yapılan kurultayda Parti Meclis Üyeliği’ne seçildi.
Diğer adaylar Hasan Macit ve Emrah Konuralp’a karşı Genel Başkan Masum Türker’in yanında yer alan ve listesinden Parti Meclisi’ne giren Ali Bıkmaz, Demokratik Sol Parti’nin “Sol’un tek adresi” olması için Türkiye genelinde çalışma başlatacaklarını söyledi.
Kurultay sonrası 8. Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar’a açıklama yapan Bıkmaz, “Bizler görev adamıyız. Merhum genel başkanımız ve eski başbakan Bülent Ecevit’in çizdiği yolda ve Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında Türkiye’yi nakış gibi işleyecek çok iyi bir ekip oluşturduk. Sayın Genel Başkanımız Masum Türker’in önderliğinde DSP’yi ‘Doğruları Söyleyen Parti’ olarak halkın gönlündeki o güzel müstesna yere yeniden işlemek üzere kolları sıvadık. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet