Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payasspor’da Semih Tokatlı Dönemi

Payas Spor Kulüp Başkanı Osman Tufan, yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Semih Tokatlı ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı

Payasspor’da Semih Tokatlı Dönemi

Payas   A+a-

 Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor'da yeni transfere hızlı girdi. Çiçeği burnunda yeni Başkan Osman Tufan, yaptığı açıklamada "Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yeni sezon öncesinde ülkemizde çok sayıda takımları çalıştıran 58 yaşındaki Semih Tokatlı ile uzun süren pazarlığın ardından 2 yıllık sözleşme imzaladık. Semih Tokatlı hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyoruz. Gerek Payas Sporumuza, gerek ise Hocamız Semih Tokatlı'ya hayırlı olsun" dedi.
Kısa açıklama yapan Payas Spor'un yeni Teknik Direktörü Semih Tokatlı, "Payas Spor'a gelmekten büyük mutluluk duymaktayım. Yönetimimiz ile birlikte Payas Spor'a en iyi yerlere taşımak için çalışacağız" dedi.
58 yaşındaki Semih Tokatlı, aralarında Kardemir Karabük Spor, Hatay Spor, Hacettepe Spor, Ankara Demir Spor, Tokat Spor, Niğde Belediye Spor, Körfez İskenderun Spor, 12 Bingöl Spor ile Bayburt Özel İdare Spor'un da bulunduğu çok sayıda takımı çalıştırdı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar