Skip Navigation Links

Dr. Meysun Dönmez Personelleri İle İftar Yemeğinde Buluştu

Hatay'ın başarılı hekimlerinden Meysun Dönmez ve eşi Tahsin Dönmez, kendi personelleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Dr. Meysun  Dönmez  Personelleri İle İftar Yemeğinde Buluştu

Gündem   A+a-

 
Hatay'ın  başarılı hekimlerinden Meysun Dönmez ve  eşi  Tahsin Dönmez, kendi personelleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler.
 
İskenderun’da uzun yıllar sağlık sektörünün yanı sıra Güzellik merkezi sektöründe de başarılı bir grafik Çizen Meysun Dönmez, yoğun geçen iş temposunun ardından kendi personelleri ile de zaman zaman  bir araya  geliyorlar. Meysun Dönmez ve ekibi hafta sonu iftar yemeğinde bir araya geldiler. Mikado Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine  TMMOB İnşaat Mühendisleri Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği (İMO) Başkan yardımcısı Yıldıray Şengül ve eşi  Pervin Şengül de davetli olarak katıldılar.  Sohbet ortamında  geçen iftar yemeğinde Dr.MeysunLife Sağlık ve Güzellik Merkezi  sahibi  Meysun Dönmez; “Ramazan ayı dolayısıyla kendi personellerimiz ile iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Bu tür yemekler ve toplantılar sayesinde  çalışanlarımız arasındaki birlik bağları güçleniyor ve motivasyonları da yükseliyor. Bizler iftar yemeklerimizi geleneksel hale getirmeyi ve önümüzdeki yıllarda da  personellerimiz ile  bu ayda da biraraya gelmeyi hedefliyoruz. İftar yemeğimize katılan davetlilere teşekkür ediyoruz.  Bunun yanında İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği üyelerine de kurumumuzca yüzde 20 indirim imkanı sağlanacaktır. ” dedi.
 
Dr.Meysun Life Sağlık ve Güzellik Merkezi  sahibi çalışanları da  Meysun Dönmez’e verdikleri iftar  yemeğinden dolayı teşekkür ettiler. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet