Skip Navigation Links

Çocuk Kursiyerler, Karnesini Başkan Toksoy’dan Aldı

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin karne şölenine katılarak kursiyer çocuklara karnelerini verdi.

Çocuk Kursiyerler, Karnesini Başkan Toksoy’dan Aldı

Gündem   A+a-

 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin karne şölenine katılarak kursiyer çocuklara karnelerini verdi.
 
Dörtyol Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 3. eğitim yılı 2. Döneminde 200, 3-6 yaş arası çocuğun eğitim gördüğü Kışlalar, Özerli, Yeşilköy ve Kuzuculu Anne Çocuk Eğitim Merkezlerin Halk eğitim merkezinde karne şöleni düzenledi.
 
Sosyal Belediyeciliğin öncülerinden olan Dörtyol Belediyesi Hatay’da bir ilk olan ve sadece Dörtyol’da faaliyet gösteren Anne Çocuk Eğitim merkezlerin düzenlediği ‘KARNE ŞÖLENİ’ renkli görüntülere ile herkesi hayran bıraktı. Eğitmenleri tarafından hazırlanan gösteriler büyüklerine taş çıkaracak kadar özenle hazırlanan gösteriler katılımcılardan ve ailelerden tam not aldı.
 
HATAY’DA VE DÖRTYOL’DA EĞİTİMDE İLKLERE İMZA ATIYORUZ
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Eğitim, her yaştan insanın yararlanması gereken bir haktır. Sizlerin çocuklarınızla birlikte eğitim alarak hem kendinizi geliştiren hem de çocuklarınızı yarınlara güvenle hazırlayan bir sistem kurduk. Dörtyol Belediyesi olarak eğitimde ilkleri uyguluyoruz ve imkânlarımız ölçüsünde bunu sürdüreceğiz. Sizlere en iyi imkânlarla hizmet sunmayı amaçlıyoruz.
 
HEDEFİMİZ TÜM MAHALLERDE EĞİTİM VERMEK
Başkan Toksoy, konuşmasında eğitim ve öğretim noktasında açtığımız AÇEM’ler ile çocuklarımız ücretsiz olarak eğitim görürken günlük ihtiyaçları olan kahvaltı ve öğle yemeklerini belediyemiz tarafından karşılanıyor. Dörtyol Mahallede verdiğimiz hizmeti tüm mahallere vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karakese, Çaylı, Numune Evler  veAltınçağ (icadiye) Mahallerinde inşaat yapımını tamamladığımız AÇEM’lerin 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçireceğiz.
 
YAZ DÖNEMİNDE KURAN-I KERİM KURSU
Eğitim ve öğretimin sona ermesin ardından yaz tatil günlerini de değerlendirerek Anne Çocuk Eğitim Kurslarında Kuranı Kerim eğitimlerimizin eşliğinde çocuklarımızı Kuranı Kerim kursunu bu yılda devam ettireceğiz.
 
Karne Şölenine, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Turcan ve minik öğrencilerin değerli ailelerin katılımı ile gerçekleşti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet