Skip Navigation Links

Genç Sarı Zeybekler “NUTUK” Dağıtımı İçin Destek Arıyor

İskenderun’un rekortmenleri Genç Sarı Zeybekler, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğindeki öğrencilere Nutuk hediye etti.

Genç Sarı Zeybekler “NUTUK” Dağıtımı İçin Destek Arıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun’un rekortmenleri Genç Sarı Zeybekler, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğindeki öğrencilere Nutuk hediye etti.
 
Ziyarette dernek başkanı Zeynep Çakmaklı tarafından karşılanan Genç Sarı Zeybekler öğrencilerin yoğun ilgisinden oldukça memnun oldular.
 
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Genç Sarı Zeybekler Komite Başkanı Sena Kurt, “Halkımızı uyarabilmek için Cumhuriyetimizin ne kadar büyük zorluklarla kurulduğunu anlatabilme adına, Nutuk kitabını öğrenci arkadaşlarımızla buluşturmaya karar verdik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 15 Ekim 1927’de okumaya başlayarak 6 günde okuduğu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş tarihinin belgesi niteliğindeki Nutuk seferberliği başlatacağız. Ulaşabildiğimiz her yere ulaşıp, Ata’mızın bize bıraktığı Nutuk kitabını gücümüz elverdiğince tüm Türkiye’de dağıtma amacındayız.. Bu konuda kurum, kuruluş ve işadamlarından Nutuk kitapları desteği istiyoruz…” dedi.
 
Nutuk gibi çok değerli bir eseri öğrencilerle buluşturan Genç Sarı Zeybekler Komitesini bu etkinlikleri için tebrik eden, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı da şunları ifade etti :
 
Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği olarak öncelikle pırıl pırıl bu gençleri can-ı gönülden kutluyorum. Karne alan öğrencilerimize Nutuk gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz bir eserini hediye etmeleri beni çok duygulandırdı. Genel Başkanları gazeteci arkadaşım Nevzat Kurt’un nezdinde tüm komite üyelerine teker teker teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum..”










Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet