Skip Navigation Links

AK Parti Her Gün Yüzlerce Vatandaşın İftar Sofrasına Konuk Oluyor

Hatay’ın İskenderun ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe teşkilatı Ramazan’da ‘iftarlar birlikte güzel

AK Parti Her Gün Yüzlerce Vatandaşın İftar Sofrasına Konuk Oluyor

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe teşkilatı Ramazan’da ‘iftarlar birlikte güzel, gönlümüzde bir soframızda bir’ sloganıyla iftariyeliklerini de yanlarına alarak, vatandaşların evlerine giderek iftar sofralarına konuk oluyor.
 
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri her gün yüzlerce evlere giderek vatandaşların varsa hem dertlerini dinliyor ve hem de iftar sofralarına misafir oluyor.
 
Her gün vatandaşların sofralarına misafir olduklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur,  “Teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla her gün ayrı ayrı vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Böylelikle her iftar gününde yüzlerce vatandaşımıza ulaşmış oluyor, dertlerini dinliyor çözüm yolları arıyor, iftariyeliklerimizi de yanımıza alarak iftar sofralarına misafir oluyoruz.” dedi.
 
AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur açıklamasına şöyle devam etti:
“Ramazan ayı boyunca tüm teşkilat olarak iftariyeliklerimizi de yanlarımıza alarak, çalmadık kapı bırakmayarak, hem iftar sofralarına ve hem de gönül sofralarına ortak olacağız. Çünkü gönlümüzde bir soframız da bir. Ramazan’ın bereketi yaşamaya devam edeceğiz. İftarlar birlikte güzel. Gittiğimiz her vatandaşımızın misafirperverliği bizleri mahcup ediyor. Bizim insanlarımızın ne kadar misafirperver olduğunu tüm teşkilatımız her biri ayrı evde yüzlerce vatandaşımızın evinde bunu bizzat yaşıyor. Bizler AK Parti olarak vatandaşlarımızın gönül sofralarında da yer edinebildiysek ne mutlu bizlere. Ben bizlere kapılarını açan, misafirperverlikleriyle bizlerle iftar sofralarını paylaşan tüm vatandaşlarımıza ve yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum.”
 
Vatandaşlar ise böylesi bir uygulama yapan ve sofralarını kendileriyle paylaşan, evlerine konuk olan AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve tüm teşkilat üyelerini teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet