Skip Navigation Links

Başkan Toksoy, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İftarda Buluştu

Başkan Yaşar Toksoy, “Unutursak Eğer Kanımız Kurusun. Unutursak Eğer Kalbimiz Çürüsün…”

Başkan Toksoy, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İftarda Buluştu

Gündem   A+a-

 
Başkan Yaşar Toksoy, Unutursak Eğer Kanımız Kurusun. Unutursak Eğer Kalbimiz Çürüsün…”
Dörtyol Belediyesi Başkanlığı tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazi yakınlarına iftar verdi.
 
Dörtyol’da özel bir otelde gerçekleşen iftar programında Başkan Yaşar Toksoy ve eşi Hanife Toksoy ile birlikte konukları kapıda karşıladılar. Şehit aileleri ve gazi yakınlarının masalarını eşi Hanife hanım ile masaları tek tek gezerek yakından ilgilenen Başkan Toksoy, bir ilk yaparak gecede önceki dönem belediye başkanlarını davet etti.
 
Şehit ve gazi yakınlarının onuruna verilen gecede ezan okunmasın ardından Dörtyol Müftüsü Hüseyin Taner’in iftar duası edip iftarlarını açtılar.
 
İftarın ardından bir konuşma yapan Başkan Toskoy, “Vatanımız ve milletimiz için canlarını hiçe sayarak kendilerini feda eden aziz şehitlerimiz sayesinde burada huzur içinde oturabiliyor, iftarımızı açabiliyoruz. Bu açıdan aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve siz kıymetli ailelerinin bizim yanımızda çok önemli bir yeri vardır. Sizlere sahip çıkmak bu vatana sahip çıkmaktır. Bizler her zaman, her sorununuzda sizlerin yanınızdayız. Size kapımızı, gönlümüzü açmak bizim için önemli bir görev olmuştur.
 
Aziz şehitlerimizle ne kadar övünsek az, ne kadar gurur duysak yetersizdir. Şehitlerimizi ve kutlu mücadelelerini unutmak ise asla mümkün değildir.
 
 
Unutursak eğer kanımız kurusun. Unutursak eğer kalbimiz çürüsün…
Üzerimizde Cenab-ı Allah’ın himayesi, arkamızda milletimizin desteği, yanımızda şehitlerimizin emanetleri, önümüzde bayrağımızın gölgesi dimdik bir şekilde geleceğe uzanacağız…
 
Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Milli Mücadele’de İlk Kurşun’u sıkan Kara Mehmet Çavuş’u, Kara Hasan Paşayı, Selim Çavuş’u ve tüm şühadalarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum”dedi.
Gerçekleşen iftar programına Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Tayyar, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ömer Kabataş, Eski dönem Dörtyol’da ve beldelerde belediye başkanlığı görevinde bulunanlar, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Dörtyol Müftüsü Hüseyin Taner, Mahalle Muhtarı ve Daire Müdürleri de katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet