Skip Navigation Links

Gençlerin Spora Yönelmesi Önemli...

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gençlerin spora yönelmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Gençlerin Spora Yönelmesi Önemli...Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi yaz spor okulları kapsamında görev yapacak 42 spor eğitmeni İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

GENÇLERİN SPORA YÖNLENMESİ ÖNEMLİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu tür yaz okulları sayesinde gençlerimizi ve çocuklarımızı spora alıştırıp, sokağın kötü etkilerinden de uzak tutmuş oluruz. Spor yapmak insanın sağlığını korumanın yanında bedenini ve ruhunu da dinlendirir. Yaz spor okullarında görev alacak olan spor hocalarımıza ve sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Umarım geleceğin sporcuları İskenderun’dan yetişir.
 
Sağlıklı yaşam başta olmak üzere sporun her anlamda önemli olduğunu vurgulayan Başkan Seyfi Dingil,” Sporu yaygınlaştırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak, teşvik etmek amacıyla sporu desteklemek gerekiyor. Her türlü branşta spor çok önemli. Özellikle gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek hem onların yaşam kalitelerini artırmak hem de sağlıklı gelecek nesiller açısından olmazsa olmaz. Bu anlamda İskenderun Belediyesi olarak bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” diye konuştu.
İskenderun Belediyesi spor koordinatörü Levent Erköse ve spor hocalarıda spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.
 
 
Gençlerin Spora Yönelmesi Önemli... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet