Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Palmiye Hastanesinde Hoşgörü Sofrası

Özel Palmiye hastanesi geleneksel hale getirdiği iftar davetlerine devam ediyor. İskenderun ve Arsz bölgesi muhtarları ile oda başkanları ve sivil top

Palmiye Hastanesinde Hoşgörü Sofrası

Gündem   A+a-

 
Özel Palmiye hastanesi geleneksel hale getirdiği iftar davetlerine devam ediyor. İskenderun ve Arsz bölgesi muhtarları ile oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ağırlandığı iftar sofrasında bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verildi.
 
Barış, sevgi ve hoşgörü kenti Hatay da sağlık alanında nitelikli, yüksek standartlı ve etik değerler ışığında güvenilir sağlık hizmeti sunan İskenderun özel palmiye hastanesin’de düzenlenen iftar yemeğine Muhtarlar ve Oda başkanları ile bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı. Alevi  inanç önderi  Şeyh Necati Gündüz'un kuranı kerim tilaveti ve iftar duası yaptığı iftar yemeği birlik ve beraberliklerin pekişmesi açısından önemli bir davet oldu. 
 
Palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit Başhekim Yılmaz Şahutoğlu yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit ve Seval Kirmit Yazar'ın ve eşi Emir Selim Yazar'ın katıldığı yemekte iftar sonrası konuşan başhekim Dr Yılmaz Şahutoğlu İskenderun Arsuz Hatay'ın 15 ilçesine ve şehir dışından gelen hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermek için çaba harcadıklarını belirtti.
 
Özel Palmiye Hastanesi olarak nitelikli, yüksek standartlı ve etik değerler ışığında güvenilir sağlık hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Bölge insanına verdikleri önemi her fırsatta dile getiren Şahutoğlu bu manada hastanede sürekli bilimsel ve teknolojik yatırımların yapıldığını ve bu yatırımların yapılmasında başta yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin ciddi destek verdiklerini belirterek kendilerine teşekkür etti.
 
Hastane kapasitesini ve çalışan sayısını % 500 artırarak bölge insanının sağlık standartlarını arttırmakla birlikte istihdam yarattıklarının altını çizen Şahutoğlu, birlik beraberliğimizin kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum. Bu iftar daveti vesilesi ile hepinizin ramazanını tebrik ediyorum dedi.
 
Palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit ise konuşmasında palmiye hastanesi olarak düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu kaydetti. Yüce Allah her sene bizleri bir araya getirmeyi nasip etsin birliğimiz daim olsun diyerek katılanlara teşekkür eden Cemil Kirmit Palmiye ailesi olarak misafirlerimizin ve halkımızın ramazan ayını tebrik ediyorum dedi. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar