Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Savcılardan Başkan Toksoy’a Veda Ziyareti

Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu, 'Adli ve İdari Yargı 2016 Yaz Kararnamesi' ile tayini çıkan cumhuriyet savcıları Başkan Toksoy’a veda ziyaretinde bul

Savcılardan Başkan Toksoy’a Veda Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu, "Adli ve İdari Yargı 2016 Yaz Kararnamesi" ile tayini çıkan cumhuriyet savcıları Başkan Toksoy’a veda ziyaretinde bulundular.
 
Dörtyol adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı İsa Büyük ile Kazım Kürkçü ilçe genelinde gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinde Başkan Toksoy’u makamında ziyaret ettiler.
 
Sohbet havasında geçen ziyarette her iki savcı Dörtyol Belediye Başkan’a teşekkür ederek, görev süremiz içerisinde her zaman desteklerinizi gördük. Dörtyol’u ve insanını çok sevdik ayrılmak biraz zor olsa da Dörtyol’u unutmayacaklarını ifade eden savcılar Başkan Toksoy’a teşekkür ettiler.
 
Gerçekleşen ziyarette memnuniyet dile getiren Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy, Dörtyol’umuzun ve milletimizin refahı ve huzuru için gösterdiğiniz katkılarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür eder, yeni görev yerleriniz hayırlı olmasını temenni eder, Dörtyol’umuzda her zaman ağırlamaktan onur duyacağını sözlerinde ifade etti.
 
Günün anısına Ordu ve Adıyaman’a tayini çıkan savcılara Başkan Toksoy tarafından Belediye Kültür yayınları, günün anısına plaket ve ilk kurşun tablosu hediye etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar