Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Camilerde Ramazan Temizliği Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayında da camilerin temizlik işlemlerinin aralıksız

Camilerde Ramazan Temizliği Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayında da camilerin temizlik işlemlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti.
 
İskenderun Temizlil İşleri Müdürleri ekipleri cami ve ibadethane temizlik ekibi Cırtıman Atıksuyu Fevzi Çakmak Camii, Süleymaniye Camii ve Körfez Merkez Camii ,Bekbele Tespihli Yayla Camiinde genel temizlik hizmetini gerçekleştirdi.
 
 
TİTİZLİKLE TEMİZLİK YAPILIYOR
 
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”vatandaşlarımızın Ramazan’da ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçede bulunan tüm camilerde ve mescitlerde detaylı temizlik çalışmaları yapılıyor. Ramazan coşkusunun hissedildiği bu günlerde kutsal mekânların temizliği konusunda hassasiyetle çalışıyoruz. Rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri aldık” dedi.
 
 
 CAMİLER MİS GİBİ KOKUYOR
 
Vatandaşların uygulamadan memnun olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”cami temizleme ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, camilerdeki halılar halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkanırken; pencereler, kapılar, camlar ve duvarlar da büyük bir titizlikle siliniyor. Camilerin halıları yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor. Halıların temizliğinde özel kokular kullanılıyor. Ekip, camilerin sık kullanımından dolayı halılarda oluşan tozların giderilmesi için temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdüreceğiz ”diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar