Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Parkların Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde parkların bakım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Parkların Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde parkların bakım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
 
İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı parklardaki bakım çalışmalarını sürdürüyor.
 
 
ŞAHİNTEPE PARKI YENİLENİYOR
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, belediye olarak bir yandan yeni yeşil alan ve parklar oluşturduklarını belirterek,”Diğer yandan da mevcut yeşil alanları düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimiz Şahintepe bölgesinde bulunan parkı baştan aşağı yenileniyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında mevcut yeşil alan üzerine yeni banklar yerleştiriliyor. Yürüyüş yolları düzenleniyor. Park içerisinde bulunan ağaçların budama işlemlerinin de sürdürüldüğü çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ”dedi.
 
 
ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ
 
Başkan Seyfi Dingil, kentin bir çok noktasında faaliyet gösterdiklerini belirterek,”Parklarımızda ayrıca ışıklandırma çalışmaları yapılıyor. İhtiyaç duyulan parklarda peyzaj ve düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. Bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştiriliyor.Bu vesile ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kenttin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.”diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş