Skip Navigation Links

Kaymakamı Allah Korudu!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Koruma Polisi iftar yemeğine katılmak üzere İskenderun'a gelirken önüne aniden çıkan traktör nedeniyle

Kaymakamı Allah Korudu!

Gündem   A+a-

 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Koruma Polisi iftar yemeğine katılmak üzere İskenderun'a gelirken önüne aniden çıkan traktör nedeniyle Arsuz yolu Üzerinde makam aracıyla kaza yaptı. 
 
Geçirdiği kaza sonrası Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı ve Koruması Zafer Burhan’ı İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde ziyaret eden Hatay Valisi Erdal Ata Başhekimi Dr. Ömer Caymaz’dan bilgi aldı. Vali Ata ile birlikte Hatay Vali Yardımcıları, Bölge Kaymakamları, Belediye Başkanları ve Mülki İdari Amirleri İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’ne akın ettiler. Kaymakam Musa Sarı'ya ve Koruması Zafer Burhan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 

Kaymakam Musa Sarı ve koruması Zafer Burhan’ın durumlarının iyi olduğu, yapılan müdahalelerin ardından bir süre sonra taburcu edileceği öğrenildi.

 

Bizde 8. Gün Haber Gazetesi ve 8. Gün Haber Web Tv olarak kaymakamımıza ve koruması Zafer Burhan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet