Skip Navigation Links

İlk Gün Dikilen Fidanlar MMK ile Büyüyor

Rus MMK Metalurji Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki tesislerinde Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi.

İlk Gün Dikilen Fidanlar MMK ile BüyüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Türkiye’nin saygın çelik üreticilerinden Rus MMK Metalurji Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki tesislerinde Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi. 
Kurulduğu günden bu yana çevre yatırımlarına özel hassasiyet gösteren MMK Metalurji, düzenlediği törende yönetim kurulu ve çalışanlarını bir araya getirerek fidan dikimi yaptı.
MMK Metalurji tesislerinde gerçekleştirilen törende konuşmasına yönetici ve diğer çalışanlarını Türkçe selamlayayarak başlayan Genel Müdür Denis Kvasov, MMK Metalurji’nin kurulduğu günden bu yana çevre hassasiyetini gözettiğini belirterek, yatırımlarının sürdüğünü söyledi ve “güzel bir çevre her zaman çok önemli” diyerek de sözlerini Türkçe tamamladı. 
Çam fidesini dikerken oldukça keyifli görünen MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov, diktiği fidana can suyunu da kendisi verdi ve fidan diken tüm çalışanlarına teşekkür ederek bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. 
MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov konuşmasında şöyle dedi; Bizler bugün çocuklarımızın yarınları için bu çevreyi korumalıyız.
Ona ne kadar sahip çıkarsak çocuklarımız o kadar temiz havayı soluyabilecek, temiz denizlerde yüzebilecek, doğal beslenebilecek.
Çocuklarımıza çevre bilinci aşılamanın yolu onlara örnek olmaktır.
MMK Metalurji çevre koruma projelerinde her zaman görev üstlenmiş ve bu alanda yapılan faaliyetlere destek vermiştir.
Bizler MMK Metalurji ailesi olarak gerek bobinlerimizi üretirken, gerek limanda gemilerimizi boşaltırken her zaman çevremizi koruma bilinciyle hareket ediyoruz.
Seneler önce ekmiş olduğumuz fidanlar fabrikamızla birlikte büyüdüler; bizler onlara iyi baktık, onlar da bize.
MMK Metalurji ailesi olarak yaşadığımız çevreyi korumayı, onu güzelleştirmeyi ve ona değer katmayı ilke edindik.
Bu geleneğimize sizlerin desteği ile hiç bozmamayı umut ediyorum.

Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Çevre İle Olur!”

 
 
İlk Gün Dikilen Fidanlar MMK ile Büyüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet