Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Şehir Tiyatrosu Eski Ramazanları Aratmıyor

Davul eşliğindeki maniler Hacivat ve Karagöz, meddah ve ortaoyunu izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

HBB Şehir Tiyatrosu  Eski Ramazanları AratmıyorWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncularının 11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan münasebetiyle icra ettiği eğlenceler, 7 Haziran Salı günü Defnelilere unutamayacakları bir Ramazan gecesi yaşattı.

DAVUL EŞLİĞİNDEKİ MANİLER, HACİVAT VE KARAGÖZ, MEDDAH VE ORTA OYUNU İZLEYENLERİN BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANDI 

Defnelilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Ramazan’ın vazgeçilmezi olan davul ve mani eşliğinde başladı. Ardından sahne alan Hacivat Karagöz’ün eğlenceli atışmaları ve köçeklerin hareketli dansı özellikle çocukların büyük beğenisini kazandı. Etkinliğin sonunda Geleneksel Orta Oyun ile buluşan izleyenler, eğlenceli sahne performansının ardından HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarını ayakta alkışladı.

YAD EDİLEN ESKİ RAMAZANLARI YAŞATAN BAŞKAN SAVAŞ’A DEFNELİLERDEN TEŞEKKÜR

Defneliler, yâd edilen eski Ramazanları aratmayan eğlenceleri HBB Şehir Tiyatrosu aracılığıyla Hatay’ın 15 ilçesinde hemşehrileriyle buluşturan ve attığı her adımda sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda toplumun menfaatlerini düşünerek hizmetler üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
 
 
 
 
 
 
 
HBB Şehir Tiyatrosu  Eski Ramazanları Aratmıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar