Skip Navigation Links

Dudu Bu Sıkıntıdan Kurtulmanın Formülünü mü arıyor?

Avukat Mevlüt Dudu'nun İskenderun, Dörtyol ve Erzin'i temsilen listeye ikinci sıradan konması tek teselli gibi görünürken, İskenderunlu aday adayların

Politika   A+a-

Dudu Bu Sıkıntıdan Kurtulmanın Formülünü mü arıyor?
Avukat Mevlüt Dudu’nun İskenderun, Dörtyol ve Erzin’i temsilen listeye ikinci sıradan konması tek teselli gibi görünürken, İskenderunlu aday adaylarına listede yer verilmemesinin yankıları sürüyor.
CHP İskenderun tabanının yakından tanıdığı Avukat Mevlüt Dudu, güçlü bir tabanı olmasına rağmen tepkileri dindirmek için yoğun telefon trafiği içinde olduğu bilgileri ulaşıyor. Dudu’nun tepkileri savuşturmak için CHP İskenderun’un önde gelen isimleriyle bir araya geleceği ve partiye zarar verecek her hangi bir tutum sergilenmemesini isteyeceği bilgisi kulislerde dolaşıyor.
Listede 2. Sırada kendine yer bulan Dudu’nun değil, İskenderunlu aday adaylarına yer verilmeyişinin tepkilerin ana odağı olduğu biliniyor.
CHP Genel Merkezin İskenderun’u dışlamasına tepkiler ise bağımsız adayın desteklenmesiyle gösterileceğe benziyor.
Birçok toplantının yapıldığı öğrenilen İskenderun’da, CHP’nin boykot edileceği ve ortak bir bağımsız aday gösterilerek, listenin faturasının CHP genel merkezine kesileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet