Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞTUĞ METALURJİ, Türkiye’nin En Büyük 48. Şirketi

Baştuğ Metalurji, her gün gelişen pazar hacmi ve durmaksızın sürdürdüğü yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor.

BAŞTUĞ METALURJİ, Türkiye’nin En Büyük 48. Şirketi

Ekonomi   A+a-

 Türkiye demir-çelik sektörünün lokomotif firmalarından Baştuğ Metalurji, her gün gelişen pazar hacmi ve durmaksızın sürdürdüğü yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Kısa sürede sektörün en önemli oyuncularından biri haline gelen Baştuğ Metalurji, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016" araştırması sonuçlarına göre 48. sırada yer aldı. 
 
İSO 500, 2016 yılı sıralamasına göre 48. sırada yerini alan Baştuğ Metalurji, sağladığı istikrarlı büyüme sonucunda cirosunu 2016 yılında 1.9 Milyar TL olarak gerçekleştirdi.
 
Yarım asırlık tecrübeye sahip Baştuğ Ailesinin, 2008 yılında başlayan yeni yatırımları olan Baştuğ Metalurji, “Yeni bir vizyon, daha güçlü bir yapılanma, modern yatırımlar ve her gün artan üretim” mottosuyla kurumsal ve teknolojik altyapı çalışmalarını tamamladı. 155 bin m2’si kapalı olmak üzere 700 bin m2’lik bir arazi üzerine kurulu üretim tesislerinde, yıllık 2 milyon ton sıvı çelik işleme kapasitesine ulaşan Baştuğ Metalurji, Türkiye’nin en büyük demir-çelik üreticilerinden biri olarak sadece ülkemizin değil, dünyanın demir-çelik ihtiyacını karşılayan bir marka olma vizyonuyla üretmeye ve büyümeye devam ediyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar