Skip Navigation Links

11. Geleneksel Tekpota Basketbol Şenliği Görkemli Bir Açılışla Start Aldı

Özel İKEM Koleji’nin ana sponsorluğunda yapılan, Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN'ın organizasyonunda gerçekleştirilen

11. Geleneksel Tekpota Basketbol Şenliği Görkemli Bir Açılışla Start Aldı

Gündem   A+a-

 
Özel İKEM Koleji’nin ana sponsorluğunda yapılan, Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN'ın organizasyonunda gerçekleştirilen 11.Geleneksel Tek Pota Basketbol Şenliği görkemli bir açılışla start aldı. Turnuva tam 8 gün sürecek.
 
Toplamda 135 takımın katıldığı turnuva 13 kategoriden oluşuyor. 06 yaştan 60 yaşa kadar bay ve bayan herkes katılabiliyor. “TAKIMINI KUR OYUNA KATIL” sloganıyla, 3+1 şeklinde takımlar oluşturuluyor ve Türkiye Basketbol Federasyonunun belirlediği 2017 yaş aralığına göre gruplar oluşturuluyor. Toplamda 100 sporcunun ödül alacağı bu yarışmada Türkiye çapında böyle bir organizasyonun olmadığını, bu bölgeye has bir organizasyon olduğunu Antrenör Hamit DUMAN farkıyla dile getiriliyor. Çeşitli firmaların da sponsorluklarıyla organizasyonun bir ucundan tutarak tam 11 yıl boyunca bu hale getirildiğini de vurguluyor. Basketbolun yanı sıra müzik, dans, eğlence, yetenek yarışmaları, çeşitli ikramlar, barkovizyon gösterileri,flytubeShow, havai fişek gösterileri, lazer showlar organizasyona inanılmaz görsel, keyif ve kalite katıyor.
 
            Hamit DUMAN; “10 Haziran Cumartesi günü final gecesiyle son bulacak olan 11. Geleneksel Tek Pota Basketbol Şenliğine tüm İskenderun halkı davetlidir” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet