Skip Navigation Links

Bölge Teknolojilerinin Üzerinden Sağlık Hizmeti Veriyoruz

Özel Palmiye Hastanesi geleneksel olarak düzenlediği iftar davetlerinin ilkinde İskenderun'da görev yapan gazeteciler ile bir araya geldiler.

Bölge Teknolojilerinin Üzerinden Sağlık Hizmeti VeriyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

 
Özel Palmiye Hastanesi geleneksel  olarak düzenlediği iftar davetlerinin ilkinde İskenderun'da görev yapan gazeteciler ile bir araya geldiler. Başhekim Dr Yılmaz Şahutoğlu yaptığı konuşmada Palmiye Hastanesi olarak bölge hastanelerinin teknolojilerinin ilerisinde olduklarına vurgu yaptı.
 
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri serisine gazeteciler ile start verdi.  Başhekim Dr Yılmaz Şahutoğlu ile palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit, Seval Kirmit Yazar ve Eşleri' ile ailenin genç ve başarılı isimleri Mehmet ve Metin Kirmit  ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar davetine İskenderun gazeteciler cemiyeti başkanı Veysel Cıncık başta olmak üzere bir çok gazeteci katıldı.  Yeni yatırımlar ve hastanenin son durumu ve teknolojik yapısının anlatıldığı tanıtım filminin izlenimi sonrasında  başhekim Dr Yılmaz Şahutoğlu konuşma yaptı.   
 
BÖLGE TEKNOLOJİLERİNİN ÜZERİNDEN SAĞLIK HİZMETİ VERİYORUZ.
 
Dr Yılmaz Şahutoğlu konuşmasında Palmiye hastanesinin sağlık sektöründeki yeri ve önemine değinerek şöyle konuştu.  sağlık sektörünün dinamik gelişmelerini yakından takip eden bir hastane olarak bölge halkımıza güvenli sağlık hizmeti vermekteyiz. Teknolojinin gelişimini yakından takip ederek bu gelişmeleri hastanemizde hayata geçirme mantalitesi  ile hareket eden bir anlayışımız var. Bilimsel ve insani bilimsel değerlerimizden asla ödün vermeden bu sektörde bize duyulan güveni uzun ömürlü kılmaya çalışıyoruz.  Biz bu bölgenin insanlarıyız ve bu bölgenin insanlarına hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Hastanemizin gelişiminde bize ışık olan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta yönetim kurulu başkanımız sayın Cemil Kirmit ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Palmiye hastanesi olarak hastalarımıza çok rahatlıkla söyleyebiliriz ki  Markalaşmış hastanelerin gerisinde olmadığımızın bilinmesini istiyoruz.
 
Amacımız bölge insanının sağlık sorunlarının çözümü için şehir dışına gitmelerinin önüne geçebilmek.  Bölgede kendimizi Acı badem hastanesi ile kıyaslıyoruz. Bir çok hastanenin bizim üzerimizde olmadığını vatandaşımızın çok iyi bilmesi gerekiyor.
 
GENEL HASTANE OLDUĞMUZ İYİ BİLİNMELİ
 
Kadın doğum hastanesi olarak çıktığımız bu yolda şu anda beyin cerrahi haricinde tüm branşlarda çok iddialı bir hastane konumuna geldik. Özellikle böbrek taşının lazer ile tedavisinde şu anda bölgede Acı .adem , çukurova, başkent ve balcalı hastaneleri arasında en yüksek seviyeli kurum konumundayız.
 
Bünyemize kattığımız hekim kadrolarımızın özenle mesleğini icra eden hekimlerden olmasına dikkat ediyoruz. Bugün burada aramıza yeni katılan meslektaşlarımı tanıtmak istiyorum,  alanında son derece başarılı Göğüs hastalıkları uzmanı Özlem Berktaş,  yine ismi başarıla çalışmalar ile anılan kadın doğum uzmanı  Sedef Bİnöz,e aramıza hoş geldiniz diyoruz. Yeni doğan bakımında uzmanlaşmış olan Dr Yurdaer ise yeni doğan'da başarıları ile tanınan bir hekim arkadaşımız. Hatay bölgesinde en çok eksikliği hissedilen Gastroenteroloji alanında kendisini iyi yetiştirmiş ,karaciğer mide  hastalıkları alanında yaptığı başarılı ameliyatlar ile ünlenmiş bir Akademisyen arkadaşımız olan Doç Dr Şerif Yılmaz'ı kadrolarımıza dahil ettik, kendilerine hoş geldiniz diyorum.  Özellikle ERCP ameliyatlarında  çok başarılı çalışmalar yapıyor kendisine teşekkür ediyoruz. Diğer yandan  obezite cerrahisinde ciddi bir tecrübe sahibi olan başka bir akademisyen arkadaşımız olan Doç Dr Turgut Karaca'yı palmiye hastanesi kadrolarına katılan nitelikli meslektaşlarımızdan bir tanesi , Kendi alanında özellikli işler ve alanlarda başarısını kanıtlamış meslektaşlarımızı hem palmiye hem İskenderun'a kazandırmanın sürekli arayışları içerisindeyiz. Çünkü sağlık hayati bir değerdir ve sağlığın tüm sıkıntılarını yerel bir markada güven içerisinde sunmanın gayreti içerisindeyiz. Palmiye hastanesinin geleceğe dönük yatırımlarının devam ettiğini bilinmesini istiyorum. Bu konuda bize destek veren ve hedeflerin gerçekleşmesinde bize güvenerek ve inanarak destek olan başta yönetim kurulu başkanımız Cemil Kirmit olmak üzere  Seval Kirmit Yazar ve Serdar Kirmit'e teşekkür ediyorum . Bir teşekkürü de kendisini bu ailenin bir ferdi olarak gören hastaların maksimum hizmet alması için gayret ve çaba gösteren hekim kadrolarımıza ve tüm çalışanlarımıza ve bizlerin çalışmalarını kamuoyuna duyuran siz değerli basın çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Allah ülkemize zeval vermesin
 
Palmiye Hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit ise yaptığı konuşmada vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. Allah ülkemize birliğimize beraberliğimize zeval vermesin diyen Kirmit her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeklerine bir araya gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. 
 
 
Bölge Teknolojilerinin Üzerinden Sağlık Hizmeti Veriyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet