Skip Navigation Links

Yeni Köprüler Vatandaşlarla Buluşuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın tüm ilçelerine ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet etmeye devam ediyor.

Yeni Köprüler Vatandaşlarla Buluşuyor

Gündem   A+a-

 HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Hassa ilçesi Tiyek Çayı üzerinde yapılan Derviş Paşa ve Çay Mahallelerini birbirine bağlayan yeni köprü törenle hizmete açıldı.

Hemşehrileriyle gönül köprüsü kurmayı hizmet kapsamında ön planda tutan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda hareket eden HBB ekipleri Hassalıları yeni köprüyle buluşturdu.

Yol mesafesini kısaltmak ve ulaşımı rahatlatmak amacıyla kent estetiğine uygun bir şekilde yapımı gerçekleştirilen ve 550.000,00 Türk lirasına mal olan köprü 36 metre uzunluğunda 11 metre genişliğindedir. Açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof.Dr.Mehmet Maden, HBB Muhtarlar Dairesi Başkanı Durmuş Yıldırım, CHP Hassa İlçe Başkanı Haydar Ergüneş katıldı.

Hatay’ın her noktasına eşit hizmet anlayışını taşıyan Başkan Savaş “Yapılan yeni köprüden herkesin kazasız belasız geçmesini ve Hassa ilçemize hayırlı olmasını dilerim. Hassa ilçemizin iki ana caddesinden geçen biri 53 diğeri 54 buçuk km’lik içmesuyu ve kanalizasyon işlerini tamamladık. Rabbim şu mübarek Ramazan ayı yüzü hürmetine tuttuğumuz oruçları yapmış olduğumuz duaları kabul etsin. Sizlere yapmış olduğumuz bu hizmetin açılışı  için burada gelmenizden dolayı Allah sizden razı, Ramazanınız da mübarek olsun”dedi.

VATANDAŞLAR YAPILAN HİZMETTEN DOLAYI BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Köprünün trafiğe açılmasından sonra ulaşımın daha da kolaylaşacağını can ve mal güvenliğinin de korunacağını ifade eden vatandaşlar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet