Skip Navigation Links

HBB Ekiplerinden Tesis ve Gıda Denetimi

HBB, Ramazan ayı boyunca vatandaşa ikram edilen iftar yemeklerini üreten firmanın; tesis, gıda, hijyen,belge ve sağlık denetimlerini gerçekleştirdi.

HBB Ekiplerinden Tesis ve Gıda DenetimiWeb
TV

Gündem   A+a-

 HBB tarafından açılan ihaleyi kazanan firma bu sabah "İhale Kontrol Komisyonu" üyesi gıda mühendisi Yeliz Cuberi ve uzman kişiler tarafından geniş kapsamlı denetime tabi tutuldu.

DENETİMLERLE HALK SAĞLIĞI GÜVENCE ALTINDA 

Mühendis Yeliz Cuberi, "Tesis denetimimizin amacı ihaleyi kazanan firmanın istenilen şartlara uygun üretim yapıp yapmadığını tespit etmektir. Zaten ihale öncesi yapılan "şartnameye uygunluk" kontrollerine ek olarak yaptığımız denetimde; sağlık, hijyen, tesis ve gıda gibi halkın sağlığını yakından ilgilendiren konuları titizlikle inceledik. Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsunlar. HBB ailesi olarak; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş'ın  talimatları doğrultusunda halkımızın sağlığını her zaman ön planda tutan bir anlayış içinde çalışıyoruz " dedi. Gıda mühendisi Yeliz Cuberi, yaptıkları denetimi ve elde ettikleri bulgu ve izlenimleri bir rapor halinde komisyona sunacaklarını belirtti.
 
 
 
HBB Ekiplerinden Tesis ve Gıda Denetimi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet