Skip Navigation Links

Arsuz’da Araçsız Kalmayın..Sinan Oto Kiralamayı Arayın

Turizm sezonunun başladığı Hatay’ın Arsuz ilçesinde hareketlilik de kendini hissettiriyor.

Arsuz’da Araçsız Kalmayın..Sinan Oto Kiralamayı Arayın Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Denizi, güneşi, kumu, dağları, doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerden ilgi görmeye devam eden Arsuz’da yatırımcılar da kendi sektörlerinde hazırlıklarını tamamlayarak sezona odaklandılar.
Yatırımlarıyla adından söz ettiren Sinan Kirmit, Sinan Oto Kiralama şirketinde yazlıkçılara en iyi hizmeti verebilmek adına filosunu büyüttü. 
Arsuz’un birbirinden eşsiz güzelliklerini keşfetmek isteyen yerli ve yabancı turistlerın keyifle kullanabilecekleri ve tatillerinden mutlu ve dinlenmiş bir şekilde ayrılacakları bir sistemi hayata geçiren Sinan Kirmit, Arsuz merkeze 1 kilometre mesafede Çetilllik kavşağı öncesi  ana yol üzerinde hizmet veriyor. 
Araç kiralamak isteyenler Sinan Oto Kiralama  0 326 661 28 29 ve 0532 747 26 21 nolu telefonlara ulaşabilirler.
Her marka ve modelde müşterilerinin taleplerine cevap vermeyi amaçlayan Sinan Oto Kiralama, yurt dışından veya farklı şehirlerden araçlarıyla gelemeyenlere en iyi marka ve yakıtta cimri otomobilleri en uygun fiyatlara vermeye başladı bile. 
Arsuz’da tatillerini geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistlere en iyi marka son model ve yakıtta cimri araçlarında konfor ve sürüş keyfini de düşünerek hareket ediyor. 
Şoförlü araç kiralama ve VİP minibüs tercihlerini de sunan Sinan Oto Kiralama, yaz sezonu hazırlıklarını haftalar öncesinden tamamladı. 
 
 
 
 
Arsuz’da Araçsız Kalmayın..Sinan Oto Kiralamayı Arayın  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet