Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu'ndan Akad'a Ziyaret

CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Politika   A+a-

Kırmızıoğlu’ndan Akad’a Ziyaret

CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Riyat Kırmızıoğlu Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD)’ı ziyaret ederek, derneğin kurulduğu günden beri izlediğini ve Alevi kültürünü araştırma ve tanıtma adına yapılan faaliyetlerin çok başarılı olduğunu belirtti.
CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Alevi Kültürünü Araştırma Derneği başkanı ve yöneticilerini beni kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’ni kurulduğu günden bu yana takip ediyorum ve Alevi kültürünü araştırma ve tanıtma adına yaptıkları icraatları takdir ediyorum. Geçen günlerde düzenlenen gecelerine beni de davet ettiler çok mutlu oldum, çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece düzenlemişlerdi kendilerini tebrik ediyorum. Beni ağırladıkları için başta Başkan Nihat Yenmiş olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihat Yenmiş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi: “Sayın Riyat beyi uzun zamandan itibaren tanıyoruz, bugün bizi ziyaret ettiği için çok onur duyduk çok teşekkür ediyoruz kendilerine. Sayın Riyat beye siyasi hayatında da başarılar diliyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet