Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ahşap Boyama Kursu Sergisi Açıldı

İskenderun Belediyesi sergiler zincirine bir halka daha ekleyerek Ahşap Boyama Sergisini açtı.

Ahşap Boyama Kursu Sergisi Açıldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi sergiler zincirine bir halka daha ekleyerek Ahşap Boyama Sergisini açtı.
 
İskenderun Belediyesi Sanat galerinde açılan sergiye İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Söylemez, halk eğitim merkezi yöneticileri ve eğitmenleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.
 
 
KURSİYELERİMİZ EL BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR
 
Düzenlenen sergiler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyesinin açmış olduğu kurslara katılan kursiyerler yılsonu sergileri açıyor. Ahşap Boyama kurslarına katılan kursiyerlerimiz kurs boyunca öğrendiklerini tatbik etme imkanı buldular ve bu eserleri meydana getirdiler. Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde açılan kurslarda gerçek manada insanlarımıza el becerilerin geliştirme ve meslek edindirme adına güzel hizmetler sunuluyor. Bu serginin açılmasında başta kursiyerlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve kursiyerlerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Söylemez ise insanlarımızın el becerilerini geliştirmesi adına düzenlenen meslek edindirme kurslarının insanlara çok şeyler kattığını ifade ederek kursları başarı ile bitiren kursiyerleri tebrik etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar