Skip Navigation Links

'Önemli Olan Halkın Gönlünü Kazanmak'

12 Haziran 2011 Seçimlerinde MHP Hatay Milletvekili aday adayı olan Kemal Niziplioğlu MHP Dörtyol ilçe kongresine katıldı.

Politika   A+a-

 
 İş Adamı Niziplioğlu
 
“Önemli Olan Halkın Gönlünü Kazanmak”
 
 
12 Haziran 2011 Seçimlerinde MHP Hatay Milletvekili aday adayı olan Kemal Niziplioğlu MHP Dörtyol ilçe kongresine katıldı.
Partilileri ile buluştuğu Atatürk Parkında büyük ilgi gördü. MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin’in divan Başkanlığını yaptığı divandan konuşmak için izin aldı. Divanın söz vermesi üzerine kürsüye coşkulu alkışlarla çıkan Niziplioğlu “Ben sizlerin, Halkın gönlüne girmiş olmanın mutluluğunu yaşadım. Henüz genç bir yaşta olmama rağmen, büyüklerim, ağabeylerim, Bacılarım, kardeşlerim beni Milletvekili olmak için çıktığım yolda desteklediniz. Sizden gördüğüm büyük ilgi ve teveccüh beni mutlu etmiştir. MHP’nin yaptığı temayül yoklamasında adımın açık ara önde olması, sizlerin gönderdiği SMS ve E-maillerle olmuştur. Bu benim için büyük mutluluktur. Bu gün buraya size teşekkür etmek için geldim. Bundan sonra sizlerle yine Vatan’a ve Milletime hizmet yarışında birlikte olacağız” dedi.
Bir gazetecinin MHP Hatay ilçe kongrelerinin tamamına katılacak mısınız? Sorusu üzerine “Önceden planladığım Umre programım nedeniyle bazı ilçe kongrelerine katılamayacağım. Ama Umrede Vatanım ve Milletim için yapacağım dualarımda MHP ve Ülkücü kuruluşların iktidarı içinde dualarda bulunacağım. Umre dönüşümde Antakya Merkez ilçe ve İskenderun İlçe kongrelerine katılacağım. Ben Hatay’ın her ilçe ve beldesindeki MHP ve Ülkücülerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Benim asıl memleketim Hatay’dır. İskenderun’da yetişmiş biri olarak İskenderunlu biliniyorum. Ama ben Hataylıyım. Hatay’a hizmet etmek için elimden gelen bütün çalışmayı yapmak arzusundayım”
 
Doc. Dr. Celalettin Yavuz’dan, Niziplioğlu’na övgü;
Kemal Niziplioğlu’ndan sonra söz alan Doc. Dr. Celalettin Yavuz, Birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Yavuz konuşmasında Kongrede birden fazla listenin olmasının demokrasinin bir parçası olduğunu vurgulayarak “Kongrede birden fazla Listenin olması haklinde, Birbirlerini rakip olarak görecekler asla Hasım görmemelidir. Bizim Birliğe ihtiyacımız var” diyerek konuşmasında Birlik ve beraberlik mesajları verdi. Doc.dr. Celalettin Yavuz Konuşmasının bir bölümünde ise “Benden önce burada sizlere konuşma yapan sevgili kardeşim Kemal Niziplioğlu, Genç Kültürlü ve Dinamik bir kardeşimiz enerjisi ile MHP’ye hizmete talip oldu, Bakanlık kariyerine müstahak bir insan, bizim Kemal Niziplioğlu gibi kardeşlerimize ihtiyacımız var. Keşke onlarca, yüzlerce Kemal Niziplioğlu yetişmiş olsa ve MHP’de siyaset yapsa” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet