Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil’e Asfalt Teşekkürü

İskenderun’da asfalt hamlesi başlatan İskenderun Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalar ile takdir topluyor.

Başkan Seyfi Dingil’e Asfalt Teşekkürü

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da asfalt hamlesi başlatan İskenderun Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalar ile takdir topluyor.
 
İskenderun’un dört bir yanına hizmetlerini ulaştıran İskenderun Bekbele Mahallesi’nde bakımsız durumda olan yolu sıcak asfaltla buluşturuyor.
 
Bekbele Mahallesi Muhtarı Yakup Yardımcı yaptığı açıklamada Bekbele’de sıcak asfalt çalışmasının devam ettiğini belirtti.
 
Yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiklerini belirten Bekbele Mahallesi Muhtarı Yakup Yardımcı,” Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı olarak ulaşımda konfora kavuşacağız. Çeşitli nedenlerde bozulmalar olan yolda genişletme çalışmasıyla birlikte, sıcak asfalt çalışması da gerçekleştiren İskenderun Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri halkımızı konforlu yola kavuşturuyor. Bu yol eskiden çok bozuktu. Yapılan çalışmaların ardından yolumuz daha güzel hale geliyor “dedi.
 
 
ASFALT HEDEFİNE KARARLILIKLA İLERLİYORUZ
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise kent genelinde olduğu Bekbele bölgesinde de altyapı, asfalt, kaldırım, bordür ve parke taşı gibi çok sayıda çalışma yürütüyoruz. İskenderun Belediyesi ilçemizin her noktasında bir çalışma içinde. Asfalt çalışmamızda hedefimize kararlılıkla ilerliyoruz. Bekbele Mahallemizde de kısa sürede tamamlanacak olan asfaltın ardından vatandaşlarımız yeni ve modern bir yola kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun. İskenderun’da asfaltlanmayan yer kalmayacak” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet