Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Doğru Cevap Her Zaman Kazandırır

İskenderun’un en büyük ortaöğretim kampüsü', yeni eğitim öğretim yılına yetişecek.

Doğru Cevap Her Zaman Kazandırır

Gündem   A+a-

 
İskenderun’un en büyük ortaöğretim kampüsü", yeni eğitim öğretim yılına yetişecek.
 
İskenderun ilçesinde inşa edilen ve bölgenin ortaöğretimde en büyük kampusü olduğu belirtilen "Doğru Cevap Okulları Kampüsü", gelecek ay hizmete açılacak.
         Yeni eğitim sezonunda eğitime açılmasıyla ilgili hummalı bir faaliyet içerisinde olduklarını belirten Kurucu M. CİHAN EMİR, Doğru Cevap Eğitim kurumlarının miladı olarak değerlendirdiği ve yıllardır süre gelen birikimin, tecrübenin meyvesinin bu kampüs olduğunu  söyledi.
 
Doğru bir eğitim için kollarını sıvadıklarını ve imkansızı imkana çevirmek adına var güçleri ile mücadele ettiklerini anlatan Emir, Ciddi ve büyük bir yatırımın yapıyoruz biz bu şehrin çocuklarıyız ve bölgemize hizmet etmek, çocuklarımızın geleceğini yönlendirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.  Eğitimin ne denli önemli olduğunu bilen velilerimizin desteği ile bu yolda sağlam adımlarla yürüyor ve onların desteği ile büyüyoruz.
 
 Bölgenin en büyük kampusüne bölgenin en iddialı hocaları yakışır diyerek, bölgede  adından sıkça söz ettiren eğitim aşkıyla mesleğini yapan hocalarımızla anlaştık. Muhteşem bir kadro yeni ve büyük bir binayla doğru cevap eğitim kurumları adından sıkça söz ettirecek.
 
Geniş ve ferah derslikleri, büyük yemekhanesi, spor salonu ve yeşillikler içindeki bahçesi ile okulumuz Gelişim Hastanesinin yanında bulunan 25 dönüm arsa üzerinde bulunuyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş