Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sahil Camii Projesinin İnşaatı Hızla Yükseliyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin inşaatının hızla yükseldiğini belirtti.

Sahil Camii Projesinin İnşaatı Hızla Yükseliyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin inşaatının hızla yükseldiğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, kaba inşaatı büyük oranda tamamlanmak üzere olan sahil camii projesinin inşaatı ile ilgili bilgiler verdi.
 
ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR
 
Camii yapımının hızla devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”sahil camii projesinde çalışmalar titizlikle sürüyor. Caminin kubbesi tamamlanmak üzere. Minareler ise hızla yükseliyor. Sahil camii projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak. Sahilde devam eden Nihal Atakaş Camii inşaatı hakkında şantiye şefleri ve mühendislerden sürekli bilgiler alıyor, çalışmaları yerinde inceliyoruz. Çalışmalar büyük bir hızla ve titizlikle devam ediyor“dedi.
 
ÖRNEK BİR CAMİ OLACAK
 
Başkan Seyfi Dingil,”son derece detaylı bir şekilde projelendirilen cami örnek bir şekilde yapılıyor. Bu eserin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Cami inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor. Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim hayırlısıyla hep birlikte caminin açılışını da yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş