Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ankara’dan İskenderun’a Yardım Eli

Ankara Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 10. Bölük Astsubay öğrencileri, aralarında topladıkları yardımı ihtiyaç sahipleri öğrencilere ulaştırmak

Ankara’dan İskenderun’a Yardım Eli

Gündem   A+a-

 
Ankara  Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 10. Bölük Astsubay öğrencileri, aralarında topladıkları yardımı ihtiyaç sahipleri öğrencilere ulaştırmak için İskenderun Suçıkağı Paşa Karaca İlkokulu’na gönderdi. Okula gelen yardım, öğrencilere verilmek üzere,  okul idaresine teslim edildi.
 
Yapılan yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren okul müdürü Aytaç YAMAN,” Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi insanları düşünerek yapılan bu yardımdan dolayı Astsubay Öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yardım sayesinde, birçok aile orucunu tebessümle açacak. Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Hayırları kabul olsun. ”dedi.
 
Ankara  Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 10. Bölük Astsubay öğrencileri adına bilgi veren Osman Sinan BADEM,” Öncü olduğum bu yardım faaliyetini yapmaktan arkadaşlarım ve ben çok gururluyuz. Biz astsubay adayları olarak her zaman yardıma muhtaç duyanların yanındayız. Bu benliği benimsememizin en büyük etkeni Jandarma Genel Komutanlığı’dır. Bize bu güzel erdemi aşılayan başta saygıdeğer komutanımız olmak üzere, vatanımız için canını hiçe sayan şehitlerimizi ve bütün komutanlarımıza saygıyla minnetimi sunuyorum. Bu tavrımız, ölünceye kadar bu kutsal ocakta devam edecek” dedi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar