Skip Navigation Links

MHP Heyeti Altınçağ Beldesini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket partisi Hatay Milletvekili adayları Bilal Karaca ve Yaşar Gürakan, Altınçağ Beldesinde esnafları gezdiler.

Politika   A+a-

 
 
 
Milliyetçi Hareket partisi Hatay Milletvekili adayları Bilal Karaca ve Yaşar Gürakan, Altınçağ Beldesinde esnafları gezdiler. Esnaf gezisi sırasında MHP Hatay Milletvekillerine, Dörtyol İlçe Teşkilatı, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve birçok partili eşlik etti.
 
 
Esnaf ziyaretlerinde küçük ölçekli işletme sahipleri işlerinin iyi gitmediğini ve maliyetlerin giderek arttığını, her geçen gün biraz daha zorda kaldıklarını ifade ettiler.
 
MHP Milletvekili adayı Bilal Karaca, halkın ve esnafın sıkıntılarını bildiklerini,MHP iktidarında esnaf ve sanatkarlardan,emeklilik dönemlerinde faaliyetlerine devam edenlerden yapılan sosyal güvenlik destek pirimi adı altında kesilen vergileri kaldıracaklarını belirterek, şoför esnafının mevcut aracını yenilemek amacı ile alacağı yeni araçtan KDV ve ÖTV vergilerinin alınmayacağını, KOBİ’lerin yenileme amacıyla yapacakları makine-teçhizat donanım yatırımlarında KDV alınmayacağını,KOSGEP kaynaklarından faizsiz olarak yararlanmalarının sağlanacağını ve kapsamda MHP ye oy vermelerini istedi.
 
Esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen MHP Hatay Milletvekili Yaşar Gürakan, MHP iktidarında emeklilere her yıl Eylül ayında kışa hazırlık ödeneği adı altında bir maaş ikramiye verileceğini ayrıca emekli maaşındaki artışlarda adaletsizliğin giderilerek enflasyona endeksli maaş artışı yerine bu kesimin ihtiyaçları göz önüne alınarak ve hayat şartları dikkate alınarak özel endekse göre artışlar yapılacağını söyledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet