Skip Navigation Links

Önce Eşini, Annesi ve Dedesini Vurdu!

HATAY'da boşanma aşamasındaki eşi 21 yaşındaki K.K'yi öldüren ve annesi S.A ile dedesi N.A'yı de yaralayan 26 yaşındaki C.K, daha sonra olayda kulla

Önce Eşini, Annesi ve Dedesini Vurdu!

Gündem   A+a-

 
HATAY'da  boşanma aşamasındaki eşi  21 yaşındaki K.K'yi öldüren ve annesi S.A ile dedesi N.A'yı de yaralayan 26 yaşındaki C.K, daha sonra olayda kullandığı tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.
 
Olay, akşam saatlerinde merkez Antakya İlçesi Aksaray Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, C.K, boşanma aşamasında olduğu eşi K.K ile görüşmek için ailesiyle yaşadığı eve gitti. Burada eşi ile tartışmaya başlayan C.K, belindeki tabancayı çıkartıp ateş açtı. Tabancadan çıkan mermilerle K.K, annesi 44 yaşındaki S.A ile dedesi 68 yaşındaki N.A yaralanırken, C.K olay yerinden kaçtı.
 
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, K.K'nin öldüğü belirlendi. Yaralı anne ve dede ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
 
Saldırının ardından kaçan C.K, Kısacık Mahallesi'nde olayda kullandığı tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.K'nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet