Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ramazan Boyunca İskele İftar Sofrası Kurulacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ramazan boyunca iskele iftar sofrasının kurulacağını belirtti.

Ramazan Boyunca İskele İftar Sofrası Kurulacak

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ramazan boyunca iskele iftar sofrasının kurulacağını belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahilde bulunan iskelede İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde her gün bir hayırsever tarafından iftar soflarının kurulacağını belirtti.
 
HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Başkan Seyfi Dingil,"Başı rahmet ortası mağfiret, sonu kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ülkemize, milletimize tüm İslam âlemine ve inananlara mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ediyorum. İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde hayırseverlerimiz her gün iftar veriyor. Bizlerde vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu burada açıyoruz. Bu tür organizasyonlar dayanışmaya ve kaynaşmayı arttırıyor. Ben buradan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.
 
RAMAZANI ŞERİFİMİZ MÜBAREK OLSUN
 
Her yıl geleneksel hale gelen iftar sofralarının vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Allah milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu duygu ve düşüncelerimle bir kez daha tüm halkımızın Ramazanı Şerifinizi tebrik ediyorum ve Kadir Gecesi´ne ve bayram günlerine ulaşabilmeyi niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar