Skip Navigation Links

Bahçeşehir’de Aydınlığa İlk Adım...

Bahçeşehir Koleji birinci sınıf öğrencilerinin 'Aydınlığa İlk Adım' etkinliği bu yıl da ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Bahçeşehir’de Aydınlığa İlk Adım...Web
TV

Eğitim   A+a-

 Bahçeşehir Koleji birinci sınıf öğrencilerinin okuma-yazmayı öğrenip aydınlık bir geleceğe adım atmalarını temsil eden 'Aydınlığa İlk Adım' etkinliği bu yıl da ailelerin yoğun katılımıyla ve birbirinden anlamlı sahnelerle gerçekleşti.
 
1/A ve 1/B sınıfı korosunun seslendirdiği şarkılarla başlayan etkinlik, öğrencilerin coğrafi bölgelerimizi tanıtıp özgün parçalardan örnekler vermesiyle devam etti. Bu bölümde özellikle öğrencilerin yörelerin kendine has şivelerini taklit etmesi büyük alkış aldı. Yine öğrencilerin hep birlikte sunduğu ritm şovun ardından 1/A ve 1/B sınıfının ayrı ayrı ve İngilizce olarak sahnelediği Şirinler dramaları izleyenleri hem güldürdü hem de çok beğenildi. 
 
Dünya Okulu Bahçeşehir Koleji'nin bu yılki Aydınlığa İlk Adım gösterisinde Dünyanın çeşitli yerlerinden danslar sahnelendi; salsa, bale, hip hop, Kafkas ve Ege Bölgesi halk oyunları ile program sona erdi. Okul Müdürü Mustafa Uçan'ın emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasının ardından aileler ve öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte bahçeye inerek hatıra çamları dikti. Ağaçlar dikildikten sonra 1/A sınıfı öğretmeni Erkan Arpacı ve 1/B sınıfı öğretmeni Hatice İsmet Tekşen, öğrencilere Aydınlığa İlk Adım sertifikalarını verdi. 
 
Son olarak ailelerinin öğrencilere yazdığı mektuplar, 8. sınıfın sonunda açılıp okunmak üzere birer küpün içine yerleştirilerek çamların altına gömüldü. Bu anlamlı günden geriye yüzlerdeki gururlu gülümsemeler kaldı.
 
 
Bahçeşehir’de Aydınlığa İlk Adım... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet