Skip Navigation Links

Yabancı Öğretmenlerden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Avrupa Birliği Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları projesi kapsamında

Yabancı Öğretmenlerden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Avrupa Birliği Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları projesi kapsamında Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu’nun davetlisi olarak İskenderun’a gelen Polonya ve Portekiz’den 4 öğretmen, Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenleriyle ve okul müdürü Eyyüp Korkmaz’la birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
 
Proje hakkında bilgiler veren Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Eyüp Korkmaz Projenin Polonya’nın koordinatörlüğünde yürütülmekte olduğu belirterek,”projede 16 öğrenci ve 17öğretmen var. Projemiz 2016-2018 yılları arasında gerçekleşiyor. Projemiz İyi Uygulamaların Değişimine Yönelik Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında (KA219) kabul edilen projelerden bir tanesidir. Okulumuz bu programa “Mind The Sport” yani  “ Sporu Önemse” adlı Projesi ile başvuru yapmıştır “dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “Bu tür projeler ile sosyal ve kültürel anlamda ülkeler arasında bir kaynaşma söz konusu oluyor. İskenderun her anlamda çok farklı ve güzel bir şehirdir. Kentimizde yıllardır farklı inanç ve kültürdeki insanlar kardeşlik içerisinde yaşar. Bu güzellik tüm Dünyaya örnektir” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, konuklarına belediyenin çalışmaları ve İskenderun hakkında bilgiler verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet