Skip Navigation Links

Engelli Bireylere Çevre Etkinliği Düzenlendi

Samandağ Belediyesinin katkılarıyla Defne İlk adım rehabilitasyon merkezi tarafından engellilere yönelik çevre etkinliği düzenlendi.

Engelli Bireylere Çevre Etkinliği Düzenlendi

Gündem   A+a-


Samandağ Belediyesinin katkılarıyla Defne İlk adım rehabilitasyon merkezi tarafından engellilere yönelik çevre etkinliği düzenlendi. Samandağ Meydan mahallesinde sahillerini temizleyen engelli bireyler bu anlamlı etkinlikte duygulu anlar yaşattı.
 
Defne İlk adım Rehabilitasyon merkezi Beden eğitimi öğretmeni Sabit Çalışkan:Engelli bireylere yönelik Bir farkındalık yaratmak,Çevreye olan duyarlılığı bizim dilimizde göstermek amacıyla Samandağ Belediyesinin katkılarıyla bir Etkinlik düzenledik emeği geçen herkes teşekkür ederiz .”dedi.
 
Samandağ Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürü Suat Berber:” Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir  öncülüğünde çevreye duyarlı çevre dostu,doğa   Belediyecilik çalışmalarımız sürüyor.Bu etkinlikleri çok değerli buluyoruz.Engelli bireylerle yaptığımız bu çalışma daha da büyük bir anlam kazandı.Örnek bir çalışma .Emeği geçenleri kutluyoruz” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet