Skip Navigation Links

Doğa’da Mezuniyet Gururu

İskenderun Doğa Okulları öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadı.

Doğa’da Mezuniyet GururuWeb
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Doğa Koleji okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenci ve velilerin heyecanı mutlulukları görülmeye değerdi. Mezun olmanın mutluluğu yaşanırken, arkadaşlarından ayrılacak olmanın da hüznünü bir arada yaşadılar.
8. sınıf öğrenciler ile 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyeti için düzenlenen törende duygu dolu anlarda yaşandı. 
Okul bahçesinde kırmızı halının üzerinden geçerek sahneye gelen öğrencileri davetliler ve veliler ayakta alkışladılar. Saygı duruşu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşımızın okunduğu törende okul birincilerine ödülleri takdim edilirken, mezun olan öğrenciler, kendilerinden sonraki öğrencileri Şanlı Türk Bayrağını ve okulun flamasını öperek teslim ettiler.
Ortaokul ve Lise okul müdürleri de yaptıkları duygu dolu konuşmalarda öğrencilere öğüt vererek yeni eğitim yollarında başarılar dilediler.
Öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek mezuniyet belgeleri takdim edildi.
İskenderun Doğa Koleji Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe İskenderun Kaymakam Vekili Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İskenderun Doğa Okulları Kurucuları İşadamları Özcan Aslan ve Kazım Yıldız, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katılım gösterdi.
Mezuniyet törenin ardından öğrenciler keplerini atarak bu anı ölümsüzleştirerek, arkadaşlarına doya doya sarılarak mutluluk ve hüznü bir arada yaşadılar.
 
 
 
 
 
Doğa’da Mezuniyet Gururu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet