Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Doğa’da Birincilik Taşdelen Kardeşlerin…

Nurdane-Faruk Taşdelen’in Gurur Gözyaşları

Doğa’da Birincilik Taşdelen Kardeşlerin…Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Doğa Okulları’nda yaşanan mezuniyet ve kep töreni  heyecanını en derinden yaşayanlar arasında Mimar Faruk Taşdelen ve eşi Eczacı Nurdane Taşdelen vardı. 
 
Gurur ve mutluluk gözyaşlarına boğulan Taşdelen ailesi, iki kızlarının da okullarını birincilikle bitirmelerinin onurunu yaşadılar.
Tıp fakültesine giderek doktor olmak isteyen Miray Taşdelen İskenderun Doğa Anadolu Lisesi’nden birincilikle mezun olurken, babası gibi mimar olmak isteyen Emine Feray Taşdelen ise Doğa ortaokulu’nu birincilikle bitirip liseye geçti. 
 
Liseyi birincilikle bitiren Miray Taşdelen mezuniyet belgesini Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya’nın elinden, ortaokulu birincilikle bitiren Emine Feray Taşdelen ise İskenderun Doğa Okulları Kurucu Ortağı Özcan Aslan’ın elinden aldı.
Baba Mimar Faruk Taşdelen ile eşi Eczacı Nurdane Taşdelen’nin gurur anları ise herkese duygulu anlar yaşatırken, Miray ve Emine Feray Taşdelen kardeşler birinci olarak yaptıkları konuşmalarda vatana ve millete faydalı birer evlat olmak isteklerine dikkat çektiler.
Duygularını aktarırken  kızlarının birinciliklerini gururunu yaşadıklarını belirten Baba Faruk Taşdelen, okullarını birincilikle bitiren kızlarının hangi üniversite veya bölümü okuduklarının kendisi için önemli olmadığını, en önemlisinin vatanına ve milletine faydalı, sosyal ve entelektüel birer fert olarak ülkeye hizmet etmelerinin çok önemli olduğunu söyledi. 
 
 
 
Doğa’da Birincilik Taşdelen Kardeşlerin… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mehmet 25 Mayıs 2017 Perşembe
Tebrik ederiz. başarılar..
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş