Skip Navigation Links

Başkan Savaş Samandağlı Hemşehrileriyle Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, büyük bir sadakatla bağlı olduğu Hatay halkının ihtiyaçlarını ilk ağızdan duymak

Başkan Savaş Samandağlı Hemşehrileriyle Buluştu

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, büyük bir sadakatla bağlı olduğu Hatay halkının ihtiyaçlarını ilk ağızdan duymak ve çözüm odaklı fikirler üretmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine gün geçtikçe yenisi ekliyor.
 
 
Yoğun iş temposuyla ilin ihtiyaçlarını gidermek, halkına en iyi hizmeti sunmak amacıyla ter döken Başkan Savaş, Defne ve Samandağ ilçelerinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman da eşlik etti.
 
 
SERKAN TOPAL’DAN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
 
 
Güzelmansur, Samandağ halkına referandumda gösterdikleri tutum için teşekkürlerini iletti.Ardından küçük bir konuşma yapan Topal, “Başkan Savaş’a Samandağ’a hizmetlerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyor ve hizmetlerinin devamını diliyorum. Gidemediğimizi mahallelere de teşekkür ziyaretlerinde bulunacağız. Bu birliktelik ve kardeşliğin devam etmesi için var gücümüzle çalışamaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
“YAYLICA HALKI REFERANDUMDA GÜÇLÜ BİR TUTUM GÖSTERDİ”
 
 
Halka ulaşacak hizmet kanalının muhtarlardan geçtiğini belirterek sözlerine başlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğe güvenle yön vermek için birlikte hareket edilmesinin önemine değindi. Başkan Savaş, “ Anayasa konusu sadece bir parti meselesi değildi. Duyarlı olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hassasiyet gösterdiği bir konuydu. Bazen galip olursun ama hakem seni mağlup sayar. Yaylıca halkı geçtiğimiz referandumda güçlü bir tutum sergiledi. Bu yüzden hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.Muhtarlarımızın halkımız ile yakınlığı ve bilgi birikimiyle çözüm süreçlerimiz hız kazandı. Geleceğe güvenle yön veren kıymetli temsilcilerimizle birlikte hareket ederek Hatay’ımızı güçlü yarınlara hazırlayabileceğiz” ifadelerine yer verdi.
 
 
BAŞKAN SAVAŞ, KOYUNOĞLU VE TAVLA MAHALLERİNDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
 
Ardından Başkan Savaş ve beraberindeki protokol üyeleri, Koyunoğlu ve Tavla mahallelerinde hemşehrileriyle buluşarak önerileri dinledi ve notlar aldı. Başkan Savaş, Hatay halkının huzuru ve rahatı için çeşitli alt yapı ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Bozuk yolları onarıyor, çevreyi temizliyor, sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçların giderilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Hatay’ımıza yakışan bir mahalle, ilçe, şehir yapmak amacıyla çıktığımız bu yolda kıymetli hemşerilerimin sözlerini önemsiyor onlarla bir araya gelerek yaşamlarını sürdürdükleri sokakların eksikliklerini dinliyorum. Böylelikle gerçekleştireceğimiz hizmetler halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yapılarak halkın kullanımına sunuyoruz” ifadelerinde bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet