Skip Navigation Links

Spora ve Sporcuya Destek Oluyoruz

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Spora ve Sporcuya Destek Oluyoruz

Gündem   A+a-

 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ile şube müdürleri, İskenderun Genç Fenerbahçeliler kulübü üyeleri ve engelli Fatih Oğlak ve ailesi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ile şube müdürleri, makamında ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Eğitime her zaman büyük önem veriyoruz. Bir ülke ancak eğitimli bireyle ile kalkınır ve gelişir. Bizlerde belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması hepimizi yakından ilgilendiriyor ”dedi.
 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ise eğitime desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Spora ve Sporcuya Destek Oluyoruz

İskenderun Genç Fenerbahçeliler kulübü üyeleri üyelerini kabul eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Değişen ve gelişen İskenderun’da bizlerde sosyal belediyecilik anlayışı ile hak et ediyoruz. Toplumun her kesimine destek olmaya çalışıyoruz. Euroleague Final Four'da oynanan Fenerbahçe-Olympiakos maçının halk tarafından izlenebilmesi için sahil anıt alanına  dev ekran kurduk. Fenerbahçeli taraftarlar ve sporseverler memnuniyetle karşıladı ”dedi.
 
 
ENGELLİ VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
 
Engelli Fatih Oğlak ve ailesi de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet