Skip Navigation Links

U18 Kızlar Basketbol Şampiyonası Antakya’da Başlıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen U18 Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyo

U18 Kızlar Basketbol Şampiyonası Antakya’da Başlıyor

Gündem   A+a-

 
 
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen U18 Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası Antakya Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. 
 
 
TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ TEKNİK TOPLANTI YAPTI
 
 
Antakya Oteli'nde yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, Basketbol Federasyonu Temsilcisi Metin Gürbüz, Basketbol Hatay Temsilcisi Banu Özdemir Mursal ile takım idarecileri ve antrenörleri katıldı. Türkiye’nin en güçlü takımlarının yarışacağı şampiyonada Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Düzce Belediyesi, Rize Belediyesi, İstanbul Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi. Botaş takımları yer alıyor.
 
 
BAŞKAN SAVAŞ SPOR CAMİASININ HER ZAMAN YANINDA
 
Türkiye Basketbol Federasyonu'nun alt yapıda en prestijli turnuvalarından biri olan U18 Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’nın Hatay’da yapılıyor olmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Basketbol Federasyonu Hatay Temsilcisi Banu Özdemir Mursal ‘‘Bize bu turnuvaya ev sahipliği yapma fırsatı veren TBF Başkanımız Sayın Hidayet Türkoğlu'na ve Hatay’ın spor şehri olması yolunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ederiz’’ dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet