Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İkem Koleji Türkiye Finalleri İçin Hazır

Özel İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı okul sporlarında deplasmanlı ligde Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadelesine kaldığı yerden devam

İkem Koleji Türkiye Finalleri İçin Hazır

Gündem   A+a-

 
Özel İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı okul sporlarında deplasmanlı ligde Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. 
 
           Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı böylelikle grup lideri olarak Türkiye finallerine yükselerek Türkiye'nin en iyi sekiz okul takımı arasına girdi. Konuyla ilgili bilgi veren okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN;“Hatay Şampiyonluğundan sonra bölge şampiyonu olduk ve Türkiye'de son 32 okul takımı arasına girdik. Türkiye'de dört bölgeye sekizer takım olarak ayrıldık. Biz 4. bölgede yer alıyorduk ve 8 takımdan oluşan 4. Bölgede dörderli iki grup oluşturuldu. Bu gruplar kendi aralarında tek devreli deplasmanlı lig oynadılar. Daha sonra grup birinci ve ikincileri bölgelerinde çapraz eşleştiler. Üç maç üzerinden ikisini alan Türkiye'nin son sekiz takımını oluşturdu. Şimdi de 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Genç Kızlar Basketbol B Kategorisinde yapılacak olan TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA Kayseri'ye gidiyoruz. Emin adımlarla hedefe doğru ilerliyoruz. Türkiye şampiyonasında favori takımlar arasında gösteriliyor olmamız gurur verici. Bu durum bizi şımartmıyor. Kendimizden emin ve temkinli ilerliyoruz. Çünkü bunu çok istiyoruz.  İnşallah herşey istediğimiz doğrultuda gerçekleşecek ve son sekizde final oynayıp Türkiye şampiyonu olacağız. Akademik eğitimdeki başarısının yanısıra sporda da başarmak ve zirvede olmak istiyoruz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar