Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Kılınçkaya, Yılsonu Sergisi'nin Açılışına Katıldı

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi hanımefendi Şenay Kılınçkaya

Kaymakam Kılınçkaya, Yılsonu Sergisi'nin Açılışına Katıldı

Gündem   A+a-

 
 
Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi hanımefendi Şenay Kılınçkaya, İskenderun Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan 2016-2017 eğitim öğretim dönemi yılsonu sergisine teşrif etti.
 
23 Mayıs 2017 Salı günü İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi hanımefendi Şenay Kılınçkaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul İdarecileri, Öğretmenler, Kursiyerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Halk oyunları folklor ekibinin gösterisiyle başlayan program, açılış kurdelasının protokol üyeleri tarafından kesilmesi ve sergilenen ürünlerin tanıtımı ve incelenmesiyle devam etti.
 
İskenderun Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde çeşitli dallarda icra edilen el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek kursiyerlerin yaptığı çalışmaları yakından inceleyen Kaymakam Kılınçkaya ve eşi hanımefendi Şenay Kılınçkaya, eserler hakkında bilgi aldı.
 
Serginin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Kaymakam Kılınçkaya, tüm kursiyerlerimize başarılar diledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar