Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özel Körfez Akşam Lisesi 8. Sınıf Öğrencileri Kep Attı

2016-2017 eğitim ve öğretim yılını tamamlamalarıyla lise yıllarına son veren Özel Körfez Akşam Lisesi 8. sınıf öğrencileri

Özel Körfez Akşam Lisesi 8. Sınıf Öğrencileri Kep Attı

Gündem   A+a-


2016-2017 eğitim ve öğretim yılını tamamlamalarıyla lise yıllarına son veren Özel Körfez Akşam Lisesi 12. sınıf öğrencileri, İskenderun Anemon Otelde düzenlenen mezuniyet töreninde gönüllerince eğlenerek, kep attılar. Mezuniyet gecesinden öğrencilere temsili diplomalar da dağıtıldı.

Bu yıl 3. mezununu veren Özel Körfez Akşam Lisesi, geçtiğimiz hafta sonu lise 12. sınıf öğrencilerine mezuniyet gecesi düzenledi. Geceye öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilileri de katılarak, öğrencilerin coşkusuna ve mutluluklarına ortak oldular. Büyük bir heyecan ve aile ortamı içerisinde geçen geceye Özel Körfez Akşam Lisesi Kurucuları  Cuma Bal ve  Durmuş Şahin'in yanı sıra eski Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler'de katıldı.

Okul Müdürü Tahsin Sevin ve Müdür Yardımcısı Ahmet  Kanmaz'da günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptılar. 3. Mezuniyet töreninde mezuniyet pastası Okul Müdürü Tahsin Sevin ve kurucularımızdan Durmuş Şahin ile birlikte kestiler.
Geceye katılan tüm öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte halaylar eşliğinde mezun olmanın mutluluğunu gönüllerince kutladılar.




Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş