Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Kaldırımsız Cadde ve Sokak Bırakmıyor

İskenderun Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor.

İskenderun Belediyesi Kaldırımsız Cadde ve Sokak Bırakmıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor.
 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fener Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında caddenin her iki yanı komple yenileniyor.
Çeşitli nedenlerle bozulan, tahrip olan kaldırımların yerine desenli karolar döşeniyor.
Görme engelliler için iz yolu, engelliler ve garaj girişleri için de rampalar yapıldığı çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.
 
Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini iletti.
 
Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi, İskenderun’u daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyor.
 
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok farklı noktasında çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, kaldırım yapımı, kilit taşı döşeme ve şehrin muhtelif yerlerinde yol asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş