Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dönmez Durağı Yanındaki Alan Betonla Kaplandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin’in talimatıyla, Varyant yolu olarak bilinen

Dönmez Durağı Yanındaki Alan Betonla Kaplandı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin’in talimatıyla, Varyant yolu olarak bilinen Pac minibüslerinin kalktığı noktada, 3. Bölge Ulaşım Dairesi ekipleri, mastarla beton döküp, düz bir zemin temin ettiler. Bu noktada HATSU daha önce bir kanalizasyon bağlantı onarımı yaptığı için anılan nokta kazılmış ve onarım sonrası yayalar için yürüme alanı sıkıntılı bir hal almıştı. Oluşan soruna duyarsız kalmayan Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge ekipleri, kum, çimento, küçük iş makinaları ve deneyimli saha personeliyle işe koyularak zemini betonla kaplayıp, düz bir yürüme alanı yarattılar.
Çalışmalara sabah erken saatlerde nezaret eden 3. Bölge Zabıta personeli Veli Yıldırım, zaman zaman eline kazma ve kürek alarak saha çalışanlarına yardım etti. Acar personel Veli Yıldırım ve arkadaşlarının yoğun gayretleriyle söz konusu mıntıka yeniden rahat yürünür hale getirildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilerleyen aylarda kaldırım karosu gelmesi halinde, bu noktada kaldırım karo çalışması da yapacak.
Ekipler belli bir plan ve program dâhilinde hizmet veriyorlar
Hatay Büyükşehir Belediyesi, 3. Bölge Zabıta Şubesi Müdürü Ahmet Keskin, 3. Bölge çalışmalılarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yaparak “Bize ulaşan ve görev sahamız içine giren her soruna duyarlı yaklaşıyoruz. Ekiplerimiz belli bir plan ve program dâhilinde sorunları çözme gayretindeler. Kimi hizmetlerimiz ise çeşitli malzeme ihtiyaçlarının temini için beklemede. İhtiyaç duyulan malzemeler temin edildiğinde bekleyen hizmetlerde birer ikişer yaşama geçecektir. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak, bütün bir Hatay ya da her üç bölge yaşayanlarının kaliteli, seri ve arzulanan tüm yerel yönetim hizmetlerini onlara sunma çabasındayız. Tüm ekiplerimiz özveriyle gerek sahada gerekse masa başında Hatay ve bölge yaşayanların refahı için ter döküyorlar” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş