Skip Navigation Links

Daha YAPAcak Çok İşleri Var..

Karaağaç Mahallesi’nde eğitim öğretim faaliyetini başarıyla sürdüren YAPA Çocuk Akademisi, yıl sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Daha YAPAcak Çok İşleri Var.. Web
TV

Eğitim   A+a-

Daha YAPAcak Çok İşleri Var.. 
Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde eğitim öğretim faaliyetini başarıyla sürdüren YAPA Çocuk Akademisi, başarısını taçlandıran yıl sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. 
Yaparak ve yaşayarak öğrenme sistemini başarıyla uygulayan YAPA Çocuk Akademisi, eğitim sisteminin meyvelerini toplamaya başladı.
İngilizce eğitim, görsel sanatlar ile el sanatlarının, resim ve müzik eğitiminin ağırlıklı olarak verildiği YAPA Çocuk Akademisi’nde, çocukları özgüvenli bir şekilde hazırlamak vizyonu yıl sonu etkinliğinde herkes tarafından büyük takdir topladı. 
2-3 ve 4 yaş grubu çocukların yıl boyu öğrendiklerini sergiledikleri etkinlikte çocukların komik halleri güldürürken, başarılı performansları velileri ve öğretmenlerini gururlandırdı.
Hava muhalefeti riskine rağmen etkinliğin gerçekleştirildiği YAPA Çocuk Akademisi’nde, özellikle 2 yaş grubu çocukların sahneye  çıktıklarında karşılarında gördükleri kalabalık veli topluluğu ve aileleri nedeniyle ağlamaları trajikomik durumların yaşanmasına neden oldu. 
Sevimli halleriyle veli ve öğretmenlerine gurur ve mutluluk yaşatan, kah ağlatan, kah güldüren çocukların halleri, “YAPA’nın çocuklarının daha YAPAcak çok işleri var” dedirtirken, İngilizce şarkılar, jimnastik hareketleri ve birbirinden güzel oyunlarıyla herkese keyifli anlar yaşattı.
Velilerin yoğun ilgisi etkinliği renklendirirken, 4 yaş grubu çocuklar YAPA Çocuk Akademisi’ne veda ederek Anaokulu’nun yolunu tutmak üzere ilk mezuniyet belgelerini öğretmenlerinin elinden aldılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daha YAPAcak Çok İşleri Var..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet