Skip Navigation Links

Kırıkhan’da 4. Geleneksel Bisiklet Şenliği Düzenlendi

Kırıkhan Bisiklet Severler Grubunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kırıkhan 4. Geleneksel Bisiklet Mesire Alanında gerçekleştirildi.

Kırıkhan’da 4. Geleneksel Bisiklet Şenliği Düzenlendi

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Bisiklet Severler Grubunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kırıkhan 4. Geleneksel Bisiklet  Mesire Alanında gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Bisiklet şenliğinde Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bestami Gündüz şenliğin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Kırıkhan Bisiklet Severler Grubu adına Avni Şaday,Türkiye Bisikletliler Hatay Temsilcisi Hasan Tahsin BAKAN ve Bisikletsever Didar Bucak birer konuşma yaptılar.

Kırıkhan Mesire alanında düzenlenenBisiklet şenliğine, Kırıkhan KaymakamıMustafa ERKAYIRAN, Garnizon Komutanı Süleyman ERDEMİR, İlçe Jandarma Komutanı Temel ADAY, Belediye Başkan Vekili Ömer Erden, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet YILMAZ, Ticaret Odası Başkanı İbrahim CESUR İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz ve Türkiye Bisikletleri Hatay Temsilcisi Hasan Tahsin BAKAN katıldılar.

Mesire alanında düzenlenen Bisiklet Şenliğine Kırıkhan Bisiklet Severler Grubu, Hatay Bisikletliler Topluluğu Doğa ve Spor Kulübü Derneği, Antakya MTB Grubu, MKÜ Bisiklet Grubu, Hatay Acelesi Olmayanlar Grubu, Büyükşehir​ Bisiklet Grubu ve AOG Bisiklet Grubuyla birlikte Kırıkhan’lı Minik Bisikletliler katıldılar.

Yaş kategorileri ve sınıflara göre yapılan Bisiklet yarışmalarında 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 ve Gençler kategorilerinde dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından Bisiklet kaskı ve çeşitli ödüller verildi. Bisiklet Şenliği Kırıkhan Belediyesi tarafından sporculara verilen ikramla birlikte son buldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet