Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Simya Okulları Bahar Şenliğini Coşkuyla Kutladı!

İskenderun Simya Okulları bu yıl 2. bahar şenliklerini kutladı.

Simya Okulları Bahar Şenliğini Coşkuyla Kutladı!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Sabah saatlerinde başlayan programa Sevgi evinde kalan çocuklar da katılım sağlayarak birlik ve beraberlik tablosu çizdi.
Renkli görüntülere ev sahipliği yapan Simya okulları şenlik alanında gerçekleşen çeşitli sosyal aktiviteler oyunlar, yarışmalar ve canlı müzik eşliğinde davetlilerden tam not alırken çocuklara keyifli dakikalar yaşattı.
Simya okulları merkez kampüsü bahçesinde gerçekleşen ve cups show, dans yarışması oryantiring, dart, körebe, çuval yarışı, sanatsal çizimler gibi farklı etkinliklerin sahne aldığı şenlikte öğrenciler bütün bir yılın yorgunluğunu ve stresini eğlenerek attılar.
Yemek ikramlarının yapıldığı kutlamada, etkinliklerde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Sevgi evlerinden gelen çocuklar da, panayır havasında geçen şenliklerde gönüllerince eğlendiler ve unutulmaz bir gün yaşadılar.
Şenlik kapsamında düzenlenen mini konser ve canlı müzikle öğrenciler gönüllerince eğlendi. Öğrencilerle birlikte ailelerinin de katıldığı, stantların kurulduğu ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği bahar şenliği yöresel oyunlar ve halaylar eşliğinde son budu.
 
 
 
 
 
 
 
Simya Okulları Bahar Şenliğini Coşkuyla Kutladı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş