Skip Navigation Links

Osman Tufan: 'Hedefimiz Tam Demokrasi'

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı ve Payas Haddeciler ve Sanayiciler Odası Başkanı Osman Tufan CHP Dörtyol İlçe Başkanı İhsan Dağlıoğlu

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı ve Payas Haddeciler ve Sanayiciler Odası Başkanı Osman Tufan CHP Dörtyol İlçe Başkanı İhsan Dağlıoğlu ve yönetim kurulu CHP İskenderun İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Nihat Karpuz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan üstü kongrede tekrar İskenderun İlçe Başkanlığına seçilen Nihat Karpuz’a ziyaretler devam ediyor.

CHP Milletvekili aday adayı Osman Tufan, CHP Dörtyol İlçe Başkan İhsan Dağlıoğlu ve yönetim kurulu dün İlçe Başkanı Nihat Karpuz’u parti binasında ziyaret ettiler. Nihat Karpuz’un tekrar ilçe başkanı seçilmesinin demokrasinin bir örneği olduğunu belirten Tufan Nihat Karpuz’a görevinde tekrar başarılar dileyerek dileklerinin iktidarda buluşmak olduğunu kaydetti. Tufan konuşmasında: “Yeni yılda yeni görevinizde başarılar dileriz. Yeni yıl umarım hepimiz için ülkemiz için hayırlı olur. Tekrar göreve seçilmenizden büyük mutluluk duyduk, sizin tekrar göreve seçilmeniz demokrasinin bir örneğidir. Bundan sonraki süreçte artık neler yapabileceğimizi düşünmemiz lazım. İleriki zamanlarda iktidarda buluşmak dileği ile. Hedefimiz tam demokrasi” dedi.

CHP milletvekili adayı Osman Tufan’dan sonra söz alan CHP Dörtyol İlçe Başkanı İhsanDağlıoğlu İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz’u tekrar göreve seçildiği için tebrik etti. Dağlıoğlu yaptığı kısa konuşmasında: “Bugünkü ziyaretimiz amacı Sayın Karpuz’un tekrar İskenderun İlçe Başkanlığı’na seçilmesidir. Kendisine görevinde tekrar başarılar diliyoruz inanıyorum ki tekrar güzel işler yapacaktır. Allah utandırmasın” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz Milletvekili aday adayı Osman Tufan’a başarılar dileyerek artık tüm CHP’lilerin çekinmeden CHP’liyim diyebileceğini belirtti.
Karpuz: “Öncelikle Sayın Milletvekili aday adayımız Osman Tufan’a, İlçe başkanımız İhsan Başkana ve partili arkadaşlara ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum. Osman Bey’i tebrik ediyorum ülkemizde ve bölgemizde iyi bir sanayici sözlerine de katılmamak mümkün değil. Artık tüm CHP’li arkadaşlarımızın çekinemeden, korkmadan ‘Ben CHP’liyim’ diyebilirler. Önümüzde bir seçim var ve sizinde belirttiğiniz gibi hedefimiz iktidarda buluşmak, halkla kucaklaşmak. Ülkeyi uçurumun kenarına yiten bir AKP zihniyeti ile karşı karşıyayız. Yapılan kongreler bizi daha güçlü kılıyor. Artık tek vücut halinde olmaktır. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet